2.11.11

Hoću i ja tviter kolačić!

Ako ste gledali "Forest Gump-a", setićete se, sigurno, one, milion puta ponavljane izreke: "Život je kao kutija pralina, nikad ne znaš koju ćeš izvući." Međutim, desi se nekad da vam život, kao dobri stari deka, ponudi kolačić, i to virtualni.

Naime, na tviteru sam upoznala Natašu moju dragu koleginicu blogerku koja živi i radi u Kuvajtu. Harizmatična devojka sa Palića je apsolutno potukla sve rekorde u kuhinji. U šali znam da kažem: Natašu za Nobela u pravljenju kolača, ali uverena sam da i ostala jela pravi fantastično.

Kako to biva, razmenile smo skajp i krenule u komunikaciju, gde nam se konferencijski pridružio i @capndokonpop, takođe, kolega bloger. Nataša je pravila kolačiće, a nama dvoma je sinula ideja: Hej, ajd' napravi i nama po jedan sa tviter nadimkom!

I ona, naravno, jer je divna osoba puna ljubavi, a mi navrli k'o mutavi, učini nam to. Tako smo dobili prva dva kolačića sa tviter nadimkom. I ne bi mi, bili mi, da nismo odmah promenili avatare i hvalili se predivnim malim remek-delima. Ostatak tvitera je, normalno, želeo svoj deo.

Naša Nata je vredno pekla i ispisivala nadimke na kolačiće. Ubrzo je skoro ceo tajmlajn bio obogaćen šarenim keksićima koji su nicali kao gljive posle kiše. Svako se hvalio svojim virtuelnim parčetom testa.

Divno je uživati u malim stvarima koje svakodnevno dobijamo, a nekad ih ni ne primećujemo. Osmeh nam od sinoć ne silazi s lica, pozitivnost je raspršena na sve strane, a to je bio, eto, samo mali znak pažnje, dovoljan da nam ispuni srca radošću.

Hvala ti, Nataša, što si nam ulepšala dan! #ljubav
Tvoji kolačići :*

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger