4.4.12

Kontrapercepcija


















-I, šta kažeš? Ti si protiv kontracepcijskih pilula?
-Apsolutno. I za to imam milion razloga.
-Aha, navedi nekoliko.
-Prvo, što to nije prirodno, drugo što sprečava ovulaciju koja je prirodan proces kod žena, treće što ti utiče na mozak, četvrto na apetit, peto utiče i na izbor partnera, šesto.. da nastavim?
-Ček', kako utiče na izbor partnera?
-Pa, lepo. Žene koje uzimaju pilule su veštački hormonski promenjene i izabraće one partnere koji u tom momentu odgovaraju njihovom hormonalnom stanju.
-Hm, pa zanimljivo, nisam to znao.
-Zar nije logično? Uostalom, znam o čemu pričam. Probala sam i ja to sranje da uzimam, mesec-dva. I osetila sve odvratne propratne pojave. Ono, jes' siguran seks, ali siguran 100 posto. Uopšte, ali uopšte nisam imala volju ni želju, da ne pričam koliko bih pečenu piletinu uvek rado zamenila za seks sa partnerom. Ma, ne samo pile, sve.
-Šta? Pojačavaju apetit?
-Itekako, pa samo sam jela. I nekako, svaka dlaka ti smeta. Razdražljiv si, plačeš bez razloga, sa razlogom, ja nisam više bila ja, a libido NULA.
-Pa, kako? Mislim da si ti ekstreman slučaj. Moja devojka uvek ima želju za seksom. Hoho.
-A, je li tvoja devojka probala da se skine s pilulica?
-Pa, nije još. Ne planiramo porodicu.
-Ali, kapiraj, kad dođe to vreme da se ona skine s pilulica, zar ne misliš da se kod nje neće nešto promeniti u vezi tebe i njenog libida? Jer, napokon će imati svoju ovulaciju. A žene tokom ovulacije biraju muževnije primerke.
-'Oćeš da kažeš da sad nisam dovoljno muževan i zato je ona sa mnom?
-Ne, nisam to rekla. Desiće se neke promene kod nje, verovao ili ne. Mislim da nije normalno da devojčice čim se ispile i polno sazriju počnu da koriste pilule. I to se onda još stalno potencira. I niko ne gleda da li je to i kako štetno, a uključi samo razum i logiku, i shvatićeš da itekako šteti. Pa, alo, ljudi se razvode, jer nakon nekog vremena više ne mogu da se podnesu, jer nakon "skidanja" nisu "hormonalno" kompatibilni.
-Ali, ja sam odlučio kad uđem u brak da se sterilišem.
-Da se šta???
-Sterilišem.
-Ček' nisam dobro čula. Zašto bi se dobrovoljno sterilisao?
-Mislim, kad budem imao dece, pa posle toga da mogu da prskam bez straha da ona zakevi. A, ona da ne bude dodatno opterećena hormonima i spiralama i čudima.
-Ne znam kuda ovaj razgovor vodi. Pa, čoveče, kako razmišljaš? Jebemu, bre, je l' tebi važnije da prskaš bez bojazni da će ona da zatrudni od saznanja da si jalov posle toga??? Ajde, reci mi, molim te.
-Pod uslovom, naravno, da već imamo dece.
-A, šta, ako se desi da te žena prevari ili da nakon godina shvatite da niste jedno za drugo? I tako jalov ćeš da hodaš svetom i da zasnuješ porodicu s drugom ženom?
-Mislim da preteruješ.
-I naposletku, kako će ta žena da gleda na tebe, tvoja, zbog koje si se sterlisao? Zar se ne pitaš?
-Pa kako, biće srećna.
-Blago njoj. Ja vas ne razumem. Otklonićeš ono što te čini muškarcem, zar nije to pičkasto? Ma, nemoj samo da budeš odgovoran. To je, između ostalog, jedan segment koji čini pravog muškarca. Nema oplođavanja, ali ima karanja do besvesti. Kako površno. Sad sam se iznervirala. Jako. Ne mogu da verujem da tako razmišljaš.
-Ej, nemoj da vređaš ti sa svojim konzervativnim balkanskim mačo sranjima.
-Nisam ja konzervativna. Samo želim da to bude "real thing" i prirodno. Kakvo sterilisanje, pičke materine? Pa ne mogu da zamislim muškarca koji bi namerno to sebi uradio, a da mu ja budem žena. Ma, alo, čoveče!?!?!?
-Smiri strasti. Dobro, drugačije razmišljamo. Nije razlog da se tako ožučiš.
-Ma, kako hoćeš. Tvoja stvar. Ja ti supu neću kuvati.
-Ček' sad si ti besna?
-Kažem tvoja stvar. Ali ne shvatam. Nebitno. Operiši se. Operiši se i od odgovornosti prema svojim postupcima.
-no comment
-...

5 comments:

Zondra Art је рекао...

Post ti je mrak a pogotovo zadnje dvije rečenice: "Operiši se. Operiši se i od odgovornosti prema svojim postupcim".

Sa njima si sve rekla, bravo!

Kiss veliki!:)

Džiadžojka-san је рекао...

Nećeš verovati ali identičan razgovor, ako se to razgovorom nazvati tada moglo, imadoh pre par godina sa svojim bivšim dragim. Jebo me konj ko me ubedi da počnem tada da koristim ta sranja. Ma ajde i apetit, i razdražljivost, sve sam se nešto nadala proćiće... Ali kada su ruke i noge počele da mi se oduzimaju ženo, odem da se "odreknem" ako treba i pismenim putem toga sranja, i lepo kažem doktorki svojoj - odabi sa pilulama. A ona meni kaže - jao pa ti ćeš imati problem u trudnoći ako tvoj organizam ne može da podnese hormonske tablete, jer ćeš u trudnoći sigurno morati da ih piješ... Ma more znaš šta! Poludim, otkačim se i pilula i doktorke pomenute, i nastavim život riskantno plodna.
:D

Ua pilule! Crkle dabogda!

Ua dobrovoljno sterilisanje!

Ua Džunglicin drug!

UA!

xD

lodestar је рекао...

Boogie! Take it easy ;) Znas da kad se iznerviras polomis sve po kuci! A i sire.. Ja znam da ti sada kudikamo lakse kontrolises bes, te sada besnis samo kada te iznerviraju;), ali... opusti se..;) Neka pije svako sta mu volja. I nek se reze gde mu volja. Na kraju, pa nek i prska gde mu volja...

Ali,i istini na tu istu volju - tekst je suUuUuper!!! Ja inace bas volim te dijaloge, ne znam dal' znas... ;)

Džunglica је рекао...

@Zondra, hvala :) Pa poenta je u odgovornosti :)Kiss u RIjeku :*

@Džiko, zeleni đavole mali :) hahaha umreh na komentar :D Odabi sa pilulama :D "riskantno plodna", haha, kako to zvuči :)ako, ako zelena bića da rađaš :D

@Lodestar hvaAlaA:)pa u pravu si, daleko im lepi skalpel. znaš da kad ne mogu da se iskontrolišem izbacim u formi posta :) I kapiram da volite vi dijaloge i monodijaloge ;)

D&Mforeveryday је рекао...

HAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHA - so true!

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger