25.7.15

Jedan sasvim običan oglas za posao

Oglas za ofis menadžera ili sekretaricu sa iskustvom

Ako ste vešti u organizovanju, komunikativni ste, rado radite u timu, ali ste i samostalni, prijatne spoljašnjosti, imate iskustva u radu na kompjuteru, poznajete eksel kao sopstvene gaće, word vam je maternji jezik, u pover pointu se snalazite savršeno, posedujete iskustvo na programu za obradu podataka SAP, iskustvo u programiranju HTML 5, PXP, JAVA ORACLE, PYTHON, reagujete trezveno u stresnim situacijama, čitate misli klijentima, smirite šefa tako što mu izblajvate, izmasirate ga i skuvate kafu, vi ste pravi kandidat za ovaj posao.

Kvalifikacije

Završeno visoko obrazovanje smer, nuklearni fizičar, prosek ocena 10,0. Praktikumi na UCLA; CAMBRIDGE; OXFORD; SORBONA, stručno usavršavanje u NASA istraživačkom centru, posedovanje vozačke dozvole S kategorije, iskustvo na space shuttle poželjno. Posedujete sopstveni avion, u idealnom slučaju airbus. Potrebno znanje jezika; engleski, kineski, nemački, japanski, retroromanski i francuski.

Od vas se očekuje

da vas jebemo na dnevnom nivou ovakvim oglasima za posao i bedna plata.


2 comments:

Ivan Arsić је рекао...

U Dubaiju bi samo dodali da se indijanke i filipinke ne javljaju na oglas ;)

Verovali ili ne, to je ovde sasvim prihvatljjivo...

Iva Tanacković је рекао...

D stori of maj lajf. A što je najgore od svega, juče pročitah članak koji *nije* napisao neko odavde, gde hvale ovakav pristup. More, marš u...

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger