8.4.14

Skini tu bretelicu, šta čekaš?

U poslednje vreme samo slušam o tome, kako deca poznatih izjavljuju da bi volela da budu pevači, glumci. Zašto bi iko normalan u današnjem svetu hteo da studira nešto i da puni svoju glavu znanjem da bi npr., spasao čovečanstvo ili barem učinio ovo društvo boljim i prijatnijim?

Svi već kapiramo da od nauke nema ništa. Nauka se ne forsira, nauka je marginalizovana. Jedna prostitutka ima pet puta veću zaradu od doktora nauka. O čemu mi pričamo? Svi žele da budu popularni, slavni, pa znate šta, lako je. Jebeno je lako.

Prvi korak je da odeš pod nož. Da, uzmi 6oo kubika silikona, natrpaj u nedra, isto toliko za dupe i malo manje za usta. Postala si popularna čim si se pojavila na vratima klinike. Sutradan se u nakaradnom izdanju pojavi na žurci i bićeš zvezda večeri. Zvezda sprdnje, ali ipak zvezda. Možda te pozovu u rijaliti, tamo ćeš, naravno, da tizuješ sve muškarce u nadi da će dobiti seksa. Pare se samo obrću.

Jebeš sve muke, karijere, uloženo vreme. Pojavi se s neobrijanim pazuhom, neko će ufotkati, napraviti meme od tebe i evo te na društvenim mrežama. Znamo šta je cena, a šta je nagrada?

Pa, lutko, biraj destinaciju, Maldivi, Karibi, Sejšeli, Dubai, sve što poželiš. Dok je silikona u sisama, dupetu i promaje u glavi, samo stavi prst na globus i neka budala će se već pobrinuti da otputuješ.

Onda, skini tu bretelicu, šta čekaš?

1 comments:

cen3fuga је рекао...

Nisi u pravu za Dubai.
Ovde sve vrvi od načitanih :))))

Mr. Budala
:)))

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger