16.5.10

Otisak dana

Svi mi imamo u svome okruženju nekog koji za svoje malo, sjebano i potišteno "Ja" radi kao zaposleni u Srbiji u nekoj prosečnoj firmi sa završenim visokim obrazovanjem, naravno sa ispodprosečnom platom i uz prekovremeni rad. I taj neko, sticajem okolnosti, živi pod istim krovom sa vama, cimer. To je osoba koja će da vam kontrira u svakoj mogućoj situaciji, jer jedino tako može da brani svoj mali, sjebani, potišteni i ništavni ego. Ko da su ga drilovali u vojsci, tako se ponaša. Aman čoveče, oladi malo, mene si našao, kretenu. On će da vam kaže da niste u pravu, čak i kada sam zna da jeste, ali on mora, mora. On se tako bori sa sobom, ne sa vama. Pusti ga, ajde.

Situacija 1

Otvaram konzervu tunjevine, dodajem još maslinovog ulja u tanjir, da bude lepše i sočnije. On se javlja: - Je 'l znaš ti da tuna izumire?(na nekom kurčevom kongresu su izjavili neki naučnici) Ja (već iznervirano): - Da, i šta ja imam s tim, što pojedem konzervu tunjevine u mesec dana?! On (brani svoj stav): - Eee, kad bi svi tako mislili, više ne bi bilo tune u moru. Ja (već mi je muka): - I šta sad? A je l' znaš ti koliko se svinja, ćurki, kokoški i ostalih životinja eksploatiše? On (brani se ko da ga je roj pčela napao): - Da, ali to je drugo, oni se uzgajaju, tuna se hvata u moru! Ja (puca mi nešto što nemam, otvaram frižider, uzimam senf i cedim pored tune) On se javlja: - Jedeš tunu sa senfom? Ja (već mi je prikurčilo, razmišljam da mu iscedim ceo onaj Thomy na facu i zalepim na zid): - Da, nisi ni probao, ne znaš šta propuštaš. On cokće...

Situacija 2

Prolilo se nebo, pada ko da je bog najavio potop, evo sad, u ovoj nedelji, ovog momenta. Ulazim u stan, mokra, očekujem solidarnost zbog buđavštine od vremena u ovoj buđavštini od zemlje, jebemumater, pa ne može da sastavi četiri dana sunca, pa da jebe rak raka. Ja (bunim se): - Kakva šugavština od vremena, aj reci? On (napadnut nevidljivim silama s Marsa): - Pa šta oćeš, bilo je sunčano skoro ceo vikend?! Mora malo da pada kiša. Ja (kontam, nije valjda mu ne smeta što pada već mesec dana, govno jedno): - Tebi ne smeta? Evo na primer, ja bih baš lepo sada sunčala se, sedeći pored jezera ili uživala u čarima lepog vremena sa društvom, negde uz roštilj i piće... On: - Pa ti nikad nisi zadovoljna. Ja (u sebi: Marš debilu jedan!)

Situacija 3

Izvlačim ga napolje, držeći ga za kragnu, kiša pada, grmi, seva. Vezujem ga za drvo, vadim tubu Thomy-ja i mažem mu po faci: Jebale te tunjevine i senf i to sranje što stalno jedeš, presovano meso, svinjo jedna, švabovu jedan, i jebo te sav taj sterilan život što vodiš, i tvoja vožnja jebenog bicikla po par sati, tvoje jebeno biciklističko odelo i stav te jebo, i što ne ideš na žurke ko svi ostali normalni studenti, asocijalcu jedan, gadiš mi se i što držiš hleb u sobi i marmeladu, domaću od domaćih jagoda, govno jedno, stoko jedna sociopatska! I jebo te tvoj Open Office što je bolji od mog Worda i Linux te jebo! Mrš!

Glasajte za otisak dana! Odo sad da operem ruke.


6 comments:

Marinela је рекао...

hahahaha sekice legedna si. ovo me stvarno dobro nasmijalo! znaci i ti imas kretena od cimera, ja imam cimerku :/!! ttrebas mu napravit neki prank, to bi bilo smijesno

Džunglica је рекао...

Pa šta da mu radim kad je asocijalan. Opiši i ti svoju cimerku da se ja smejem :)

Kajzer Soze је рекао...

Ahahahahah!
Imao sam cimera koga sam toliko zamrzeo u toku našeg zajedničkog života,da mi je njegov smeh bio nešto najodvratnije na svetu.Mrzeo sam njegove navike,fakultet,drugare - SVE.
Kada sam počeo posle toga da živim sam,preporodio sam se.To ti je moj savet - menjaj,ako ti se ne sviđa,spasiće sebe mnogih nervoznih trenutaka,a živci nemaju cenu.
P.S. BICIKLISTIČKO ODELO???????? Ahahahahah!

Džunglica је рекао...

Jao, jadan ti, vidim tvoj bes, ja svoga ne mrzim, nego me nervira kad je čudak i stalno ulazi u koštac sa mnom :)Da, i svi se oni ovde lože na taj biciklistički izgled, taj triko i kacige, jebale ih kacige!

Kajzer Soze је рекао...

E,a čisto iz radoznalosti, gde je to ovde?

Džunglica је рекао...

E, u Hermaniji :))

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger