12.8.10

Oproštajno pismo Facebook-u

Dragi moj,
odlučila sam da ti napišem ovo pismo, kako bi shvatio zašto sam te napustila. Upoznavši tebe, izgubila sam sebe. Volela sam te i svaki sam slobodan trenutak provodila s tobom. Bio si mi sve, ispunjenje svih mojih želja, moje oko i pogled u svet, moja droga, moja zaštita, moj teren za manipulaciju, izvor depresije, izvor zadovoljstva i sreće, lek za moje komplekse, tržnica sitnih strasti, moja nada, moja pohvala, moje prokletstvo i na kraju propast. Toliko sam se vezala za tebe, da sam zaboravila da imam svoj sopstveni život. Jedna veza ne može da opstane ako se zasniva na zavisnosti. Da, priznajem, bila sam zavisna i još imam posledice apstinencije. Još mi nedostaje naše višečasovno ispijanje kafe, naše diskutovanje, polemisanje od kasnih jutarnjih pa do ranih jutarnjih časova. Postala sam ljubomorna, posesivna, željna pažnje, ljubavi, rupa bez dna. Ne prepoznajem se više, nisam više ja, postala sam emotivno labilna osoba. Moj život je postao tvoj život, topim se i nestajem... Nadam se da razumeš zašto ti ovo pišem. Moram da pronađem sebe ponovo, moram da ojačam i otmem se tvojoj kontroli. Ne pitaj me ništa, ionako sve znaš. Zbogom! Deactivate My Account (click)

10 comments:

Владимир Нимчевић је рекао...

"Jedna veza ne može da opstane ako se zasniva na zavisnosti." - upravo to je ono zbog čega sam grešio. :-(

Džunglica је рекао...

I to da, mada, ovde se radi o tipičnoj zavisnosti od fb :)Ali zavisnost je zavisnost. Od jedne se oslobodiš, tek kad postaneš zavisnik od druge. Čovek je jedno zavisno biće, pa makar od čega. Nažalost!

Valentina је рекао...

Kako dirljivo...da mu prenesem? :D

Владимир Нимчевић је рекао...

А то да, што кажеш, може да постане зависан од било чега.

Стефан Јањић је рекао...

"Jedna veza ne može da opstane ako se zasniva na zavisnosti."

Не знам пуно тога о везама, па тако и не могу да дам неки ваљан коментар, али без обзира на то- ово лепо звучи :)

Džunglica је рекао...

@Valentina, ma kakvi, držaću ga u neizvesnosti, to mu je najveća patnja :D
@Stefane, hvala na komentaru. F zna, da mogu uvek da mu se vratim kad god hoću, samo treba da reaktiviram nalog :)Ali, neću, bar ne još.

Emotivna је рекао...

:) Bravo!Ja još nemam snage za to :D

- је рекао...

Џангл квин :) Ако будеш желела да једном за свагда раскрстиш са ФБ, прочитај ово: http://tiny.cc/fbdel

Džunglica је рекао...

@emotivna, dobro došla na moj blog! Fejs u principu nije loša stvar, ali nije za svakoga :)
@Nindža, od svih linkova što sam našla na netu za "delete your fb account" ti si mi poslao najrazumljiviji. Hvala ti za to! Pokušavam da se još ovako kontrolišem, možda se nekad kad budem stabilnija po tom pitanju i vratim. AHhhh! Priznajem da je boring without!

- је рекао...

Нема на чему. Свима прија одмор од фб-а (интернета уопште) на неко време. :)

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger